Visa större bild

Tillbehör

Ballonggirlang Puppy Rosa Metallic Stor

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 20
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Om du eller någon i din närhet nyss har skaffat en söt liten tjejvalp, varför inte dra till med ett kalas och fira den lilla pälsklingens hemkomst? Med kalas menar vi med andra ord en Puppy Shower såklart. Och då passar ju denna rosa skimrande Puppy-ballonggirlang alldeles perfekt som dekoration!

Ballonggirlang Puppy Rosa Metallic Stor består av 5 stycken bokstavsballonger á ca 90 cm höga (uppblåsta) som tillsammans bildar “PUPPY” i skimrande rosa metallic, vilket gör den riktigt effektfull. Medföljer gör ett rosa ballongsnöre så du kan hänga upp ballongerna så det blir en girlang. På ballongerna finns små öglor där du enkelt trär igenom ballongsnöret. Eller köp till helium och ballongvikt om du vill att ballongerna ska sväva.

  • 5 st bokstavsballonger ingår som bildar “PUPPY”
  • Färg: Rosa Metallic
  • Mått: ca 90 cm höga uppblåsta
  • Självförslutande ventiler
  • 20 meter rosafärgat ballongsnöre ingår
  • Köp till helium och ballongvikt om du vill att de ska sväva!
  • Flygtid med helium: ca en vecka
  • OBS! Om du fyller med vanlig luft: Du kan endast kan blåsa upp ballongerna med en vanlig manuell ballongpump eller en elektrisk, då den självförslutande ventilen sitter ett par centimeter in i öppningen (om du har starka lungor och är uthållig kan du blåsa upp ballongen själv om du sticker in ett sugrör i ventilen)

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen71627 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle