Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Ballongtillbehör > Ballongsvans Happy Birthday Flerfärgad Glitter
Visa större bild

Ballongsvans Happy Birthday Flerfärgad Glitter

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 80
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Happy Birthday! Här är ballongsvansen som förgyller dina kära födesedagsballonger med färg, färg och färg! Du hänger dem enkelt på ballongen och du väljer själv om du vill dekorera den ytterligare med en ballongvikt. Ballongsvansen har texten "Happy Birthday" i flertalet olika färger och ger en härlig stämning på festen.

Ballongsvans Happy Birthday Flerfärgad Glitter levereras styckvis och innehåller en svans på 180 cm du enkelt fäster på ballongens underdel. Du väljer själv om du vill ha en ballongvikt eller ej, men vi skulle givetvis rekommendera en! Ballongsvansen har motiv av en text som lyder: "Happy Birthday" i glittriga färger och storleken på varje cirkel varierar vilket ger ballongen ett häftigt utseende.

  • Material: Plast
  • Mått: 180 cm
  • Antal: 1-pack
  • Färg: Flerfärgad
  • Notera att ballongvikt och ballong inte medföljer

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51753 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle