Till toppen
Visa större bild

Ballongsvans Happy Birthday Glitter

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Överraska födelsedagsbarnet med en härlig ballong med en färgglad ballongsvans. Den här ballongsvansen passar perfekt på just en födelsedag eftersom det står grattis på födelsedagen på engelska med skimrande bokstäver i olika färger. Knyt fast ballongsvansen i en fin ballong och ge bort till födelsedagsbarnet eller fäst den någonstans i festlokalen.

Ballongsvans Happy Birthday Glitter innehåller en ballongsvans med färgglada glittriga bokstäver som bildar orden Happy B Day. Ballongsvansen är tillverkad i plast och papp och den mäter 1,8 m. Ballongsvansen kan användas flera gånger. Observera att en ballongvikt inte ingår.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54422 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle