Visa större bild

Ballongsvansar Babyshower

first_saleprice.value: 1520
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
19 kr 39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Fina ballongsvansar som du kan dekorera med på en babyshower eller på ett 1-års kalas. De är fantastiskt söta med sina små bilder i mjuka pastellfärger.

Ballongsvansar Babyshower innehåller tre stycken ballongsvansar med bland annat nappar och hjärtan i glada färger, plus tre stycken gula papplådor som du kan fästa i svansarna. För att arrangemanget inte ska flyga iväg kan du lägga en sten inuti lådan som en ballongtyngd eller hänga svansen i taket och fästa en ballong nedtill. Svansarna fungerar bra med både heliumfyllda eller luftfyllda ballonger. Papplådorna mäter 9x7 cm stora är de är hopvikta och svansarna är ca 1 meter långa. Tänk på att ballongerna inte ingår.

Säljs i 3-pack.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45841 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle