vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
bandit-barn-maskeraddrakt-1
Kundbild
kb-bandit-barn-maskeraddrakt-2

Bandit Barn Maskeraddräkt

299,90 kr

Välj variant

Komplettera med

Snacka om att småttingen kommer att se tuff ut när han eller hon tar på sig denna banditdräkt! Dräkten inkluderar hela sju delar som tillsammans bildar en mystisk banditkaraktär.

Bandit Barn Maskeraddräkt inkluderar en skjorta, ett par byxor, en cape, ett bälte, en hatt, en ögonmask och ett par skoöverdrag.

Skjortan är tillverkad av ett svart, glansigt material med krage och krås. Den har långa ärmar med puffiga ärmslut. Byxorna är tillverkade av samma material som skjortan. De är långa och raka med en resår i midjan för bra passform.

Capen är tillverkad av ett svart, tunt material med guldfärgade band längs kanterna framtill. Bältet är tllverkat av ett svart, glansigt material med guldband vid kanterna och guldfärgade, snirkliga mönster med en blixt i mitten. Hatten är tillverkad av svart filt. Den är av en enkel modell med ett medelbrett brätte.

Ögonmasken och skoöverdragen är tillverkade av samma material som hatten. Masken sätts fast bakom huvudet med hjälp av ett tunt, elastiskt band och skoöverdragen träs över smalbenen och bärs över strumpor eller skor. Upptill på överdragen löper guldfärgade band.

Svärdet ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small (5-6 år) och Medium (7-8 år).
Art.nr 33516
Kopiera OK

Storleksguide

Omdömen

15

Frågor & svar

0

Kundbilder

1

Taggar