bandit-maskeraddrakt-1

Bandit Maskeraddräkt

299,90 kr

Komplettera med

Smekmånad på Yukatánhalvön, relaxing, tänker du. Din nyblivna äkta hälft och du tar en mysig kvällspromenad längs strandkanten den första kvällen, för att bli av med jet-lagen. Det är helt stjärnklart och månen verkar mycket större än hemma i vinterkylan. Det brinner facklor vid strandhotellens grindar och här och där sitter folk på stranden och har gjort upp eldar för att kunna mysa hela natten lång.
Ni har suttit i sanden ett bra tag nu och bara andats och njutit av lugnet och tystnaden, när en mörk skugga plötsligt passerar snabbt. Ni vänder er om men ser ingenting. Det var nog bara elden, tänker ni och fortsätter njuta. Men där kommer skuggan igen, och igen. Ni hinner inte se något mer än bara skuggan, men ni vet att någonting var där. Frågan är bara vad, eller vem?

Bandit Maskeraddräkt inkluderar en svart överdel med snörning över bröstet, ett par svarta byxor, ett rött midjeband, en svart ansiktsmask, en svart cape samt en svart hatt i klassisk mexikansk stil med platt och brett brätte.

Finn i storlek: Small, Medium, Large och X-Large.
Art.nr 28456

Storleksguide

Omdömen

2

Frågor & svar

0

Taggar