Visa större bild

Baron Greyland Film Mask

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En baron var en medeltida, fransk adlig titel som gavs ut till hängivna och lojala herrar under 1600-talet. En baron, som ursprungligen betecknas "ädling" lydde omedelbart under konungar och kejsare. En barons fru hade titeln "baronessa" men lydde inte samma regler som hennes man, utan kunde glida genom livet relativt gott utan att lyfta ett finger! Vi människor har en magkänsla, en känsla som man ska lita på i svåra situationer när beslutsångesten visar sig. En sådan känsla brukar uppkomma ungefär.. varje halloween, och i år säger din magkänsla: "BAROOON!" Gör bara som magkänslan säger, klä ut dig till en ståtlig 1600-talsbaron!

Baron Greyland Film Mask är en otroligt häftig latexmask tillverkad av maskgudarna Greyland Film. Denna mask är väldigt detaljrik, välskulpterad och bra gjord med ett realistiskt och typiskt "1600-talshår," en ståtlig mustasch med skägg och en lagomt allvarlig blick, vilket resulterar i en lyckad maskerad- och halloweenfest! Masken sitter tight runt ditt ansikte och har hål för både ögon, näsa och mun så att du ska se var du tar vägen under kvällen. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar världen över. Se till att matcha med en riktigt snygg dress för att komplettera din halloweenoutfit!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Baron Greyland Film Mask:
 • Material: Latex
 • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
 • Tillverkare: Greyland Film
 • Otroligt realistisk och väldetaljerad
 • Masken är heltäckande, och går ner under käkarna
 • Hål för ögon, näsa och mun
 • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jonas för 8 månader sedan
  Den passade perfekt!!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jimmy för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48937 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle