Hem
Maskerad Masker Halloweenmasker

Halloweenmasker

Om du skall gå på en Halloween fest så har vi de perfekta maskerna. Här finns t.ex. läskiga clownmasker med hår om du vill klä ut dig till en läskig clown. Om du gillar Batman karraktärer så vi en Batman mask, en Jokern mask med hår och en häftig Bane mask som gör så att du kan förvanla dig till Tom Hardys uppumpade skurk. Här finns annars masker för att klä ut sig till en varulv, Freddy Krueger, Zombie, djävulen, spöke eller häxa.

Om du behöver en tomtemask inför Julafton så har vi flera snygga masker att välja bland för se ut som en riktigt trovärdig tomte.

Hos oss hittar du även enklare pappmasker som har utskurna hål för ögonen samt ett elastisk band för att enkelt fästas runt huvudet. Här kan du hitta masker som föreställer Vladimir Putin, Barack Obama, George Bush, Gangnam Style, Messi, Will Farell, Charlie Sheen, Simon Cowell och Zlatan Ibrahimovic. Eller varför inte klä ut dig i en mask gjord av papper med fiktiva kärraktärer som Mr Bean, Star Wars Darrth Vader, Dumma Mej Minion, Yoda, Quagmire, Stormtrooper, Chewbacca, Stewie eller Brian.

Vi har även ett antal festliga djurmasker så att du kan med hjälp av en mask klä ut dig till ett djur. Här finns masker för att klä ut sig till Lejon, Kanin, Häst, Zebra, Valross, Schäfer, Flodhäst, Panda, Ko, Haj, Giraff, Tupp, Kanin, Gorilla, Åsna, Kyckling, Krokodil och Elefant samt många fler. Om du vill klä ut dig till ett djur bör du absolut kolla in vårt sortiment av djurmasker, för att hitta rätt mask för dig.

Satsa lite extra på halloween i år och förvandla dig helt med en fräck mask! Om det är någon gång på året då det är okej att skrämmas lite så är det på halloween, men se till att göra det med stil. Vi har halloweenmasker som får dig att se ut som någon som klivit rakt ur en skräckfilm men också gulliga och komiska masker. Du kan alltså välja fritt vad du vill göra för intryck under halloween!

Halloween är ett spännande skräckparty som blir populärare för varje år i Sverige. Vi på Partykungen har tagit till oss detta och i vårt skräckkabinett hittar du massor av otäcka halloweenmasker. Välj mellan masker i form av ett elakt grin, en varulvs ansikte, en blodig clown eller en knäpp president. Bara för att ge några få exempel på de kreationer vi kan erbjuda alla er som är sugna på att fira halloween efter konstens alla regler. Halloween har rötter som faktiskt är äldre än kristendomen. Hedniska inslag är vanliga och halloween är en högtid då det är helt acceptabelt att ta fasta på skrämmande, morbida och kanske lite äckliga eller häcklande idéer.

Vi har allt från enkla pappersmasker i venetiansk stil till mycket detaljerade och naturtrogna masker i hållbara material. Vissa av våra halloweenmasker är så kallade halvmasker som inte förändrar dig så radikalt. Den som tittar noga kommer att känna igen dig. Andra masker innebär att du kan vara anonym på ett party. Ingen kommer att veta vem du är om du har på dig din halloweenmask. Många av våra halloweenmasker kan med fördel kombineras med maskeradkläder och olika accessoarer om du är mån om helheten. Tänk dig en läskig clown som jonglerar med ett par jonglerbollar eller som delar ut halloweengodis...

Om du vill satsa på något extra coolt tycker vi att du ska ta en titt på våra halloweenmasker med led-belysning. De ger dig extra lyskraft på dansgolvet eller en möjlighet att blinka lagom läskigt medan du står i ett hörn och observerar festen. Tänk dock på att inte vara för “creepy” om det är en fest med blandade åldrar och glöm inte att köpa med dig batterier. När du klickar på produkten ser du vilka batterier den drivs av.

Här på Partykungen vill vi att alla ska kunna hitta rätt halloweenmask, oavsett budget och smak. Flera av de halloweenmasker vi säljer är av mycket hög kvalitet men vi har också billiga varianter som du kan köpa flera av så att det aldrig saknas goda utklädningsalternativ hemma.

En halloweenmask är ingen engångspryl och det är inte bara under halloween det kan vara helrätt med en skrämmande mask. Du kan ha glädje av halloweenmasker på många temafester och maskerader. Kanske på en svensexa eller möhippa? Barn älskar dessutom att leka i masker och utklädningskläder. Unna dem det!

De flesta av våra masker är av typen one size, det betyder att de flesta kan ha dem och att du inte behöver tänka på att beställa rätt storlek. De av våra halloweenmasker som täcker hela ansiktet har självfallet hål för ögon och munnen så att du kan se och andas ordentligt.

Det är den 31 oktober det är dags att damma av halloweenmasker och andra tillbehör.
Beställ halloweenmasker nu direkt så att du är redo för nästa fest eller maskerad med skräcktema! Vi kan erbjuda riktigt låga priser och skickar din beställning direkt från lagret.
Läs mer