Till toppen
Visa hela beskrivningen

Halloweenmasker

Om du skall gå på en Halloween fest så har vi de perfekta maskerna. Här finns t.ex. läskiga clownmasker med hår om du vill klä ut dig till en läskig clown. Om du gillar Batman karraktärer så vi en Batman mask, en Jokern mask med hår och en häftig Bane mask som gör så att du kan förvanla dig till Tom Hardys uppumpade skurk. Här finns annars masker för att klä ut sig till en varulv, Freddy Krueger, Zombie, djävulen, spöke eller häxa.

Om du behöver en tomtemask inför Julafton så har vi flera snygga masker att välja bland för se ut som en riktigt trovärdig tomte.

Hos oss hittar du även enklare pappmasker som har utskurna hål för ögonen samt ett elastisk band för att enkelt fästas runt huvudet. Här kan du hitta masker som föreställer Vladimir Putin, Barack Obama, George Bush, Gangnam Style, Messi, Will Farell, Charlie Sheen, Simon Cowell och Zlatan Ibrahimovic. Eller varför inte klä ut dig i en mask gjord av papper med fiktiva kärraktärer som Mr Bean, Star Wars Darrth Vader, Dumma Mej Minion, Yoda, Quagmire, Stormtrooper, Chewbacca, Stewie eller Brian.

Vi har även ett antal festliga djurmasker så att du kan med hjälp av en mask klä ut dig till ett djur. Här finns masker för att klä ut sig till Lejon, Kanin, Häst, Zebra, Valross, Schäfer, Flodhäst, Panda, Ko, Haj, Giraff, Tupp, Kanin, Gorilla, Åsna, Kyckling, Krokodil och Elefant samt många fler. Om du vill klä ut dig till ett djur bör du absolut kolla in vårt sortiment av djurmasker, för att hitta rätt mask för dig.

Så kolla vårt breda sortiment för att hitta rätt mask till festen!

Filter

Visar 460 produkter
castle