vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker Halloweenmasker

Halloween masker

Halloween är den tiden på året då vi alla älskar att klä ut oss och förvandla oss till något helt annorlunda. Och vad vore ett halloweenfirande utan de perfekta maskerna? Hos oss hittar du ett imponerande urval av halloweenmasker som kommer hjälpa dig att förvandla ditt utseende på ett ögonblick!

Skrämmande och kreativa valmöjligheter


Halloween är ett spännande skräckparty som blir populärare för varje år i Sverige. Vi på Partykungen har tagit till oss detta och i vårt skräckkabinett hittar du massor av otäcka halloweenmasker. Välj mellan masker i form av ett elakt grin, en varulvs ansikte, en blodig clown eller en knäpp president. Bara för att ge några få exempel på de kreationer vi kan erbjuda alla er som är sugna på att fira halloween efter konstens alla regler. Halloween har rötter som faktiskt är äldre än kristendomen. Hedniska inslag är vanliga och halloween är en högtid då det är helt acceptabelt att ta fasta på skrämmande, morbida och kanske lite äckliga eller häcklande idéer.

Masker för alla smaker


För de som vill klä ut sig som sina favoritkändisar eller karaktärer från film och TV, har vi ett brett utbud av masker som kommer att göra dig oigenkännlig. Oavsett om du drömmer om att vara en superhjälte, en filmikon eller en tecknad seriefigur, så har vi masken för dig!

Mer än bara läskiga masker


När det kommer till masker man använder på Halloween är det inte bara ruggiga nunnor, läskiga zombies och utomjordiska aliens man kan använda. Här hittar du nämligen allt från Michael Myers-masker till Zlatan Ibrahimovic och Will Ferrell till Barack Obama, Batman och Darth Vader. Hos oss kan du välja och vraka bland dina favoritkaraktärer!

Skrämma eller förtjusa?


Om det är någon gång på året då det är okej att skrämmas lite extra så är det på halloween, men se till att göra det med stil. Vi har halloween-masker som får dig att se ut som någon som klivit rakt ur en skräckfilm men också gulliga och komiska masker. Du kan alltså välja fritt vad du vill göra för intryck under halloween!

Vill du vara anonym eller igenkännande?


Vi har allt från enkla pappersmasker i venetiansk stil till mycket detaljerade och naturtrogna masker i hållbara material. Vissa av våra halloweenmasker är så kallade halvmasker som inte förändrar dig så radikalt. Den som tittar noga kommer att känna igen dig. Andra masker innebär att du kan vara anonym på ett party. Ingen kommer att veta vem du är om du har på dig din halloween-mask. Många av våra halloweenmasker kan med fördel kombineras med maskeradkläder och olika accessoarer om du är mån om helheten. Tänk dig en läskig clown som jonglerar med ett par jonglerbollar eller som delar ut halloweengodis...

Stå i centrum med LED!


Om du vill satsa på något extra coolt tycker vi att du ska ta en titt på våra halloweenmasker med LED-belysning. De ger dig extra lyskraft på dansgolvet och möjlighet att blinka lagom läskigt medan du står i ett hörn och observerar festen. Tänk dock på att inte vara för “creepy” om det är en fest med blandade åldrar, och glöm inte att köpa med dig batterier!

För alla plånböcker och tillfällen


Här på Partykungen vill vi att alla ska kunna hitta rätt halloweenmask, oavsett budget och smak. Flera av de halloweenmasker vi säljer är av mycket hög kvalitet men vi har också billiga varianter som du kan köpa flera av så att det aldrig saknas goda utklädningsalternativ hemma.

Mer än bara Halloween


En halloweenmask är ingen engångspryl och det är inte bara under halloween det kan vara helrätt med en skrämmande mask. Du kan ha glädje av halloweenmasker på många temafester och maskerader. Kanske på en svensexa eller möhippa? Barn älskar dessutom att leka i masker och utklädningskläder. Unna dem det!

Vi har masker som passar alla


De flesta av våra masker är av typen one size, det betyder att de flesta kan ha dem och att du inte behöver tänka på att beställa rätt storlek. De av våra halloweenmasker som täcker hela ansiktet har självfallet hål för ögon och munnen så att du kan se och andas ordentligt.

Utforska vårt generösa sortiment


Oavsett vilken typ av halloweenmask du letar efter, kan du vara säker på att hitta den hos oss. Vi erbjuder ett brett utbud av masker i olika kategorier för att tillgodose alla smaker och preferenser. Så varför inte göra din Halloween-upplevelse ännu mer minnesvärd med en av våra fantastiska masker?
Utforska vårt imponerande sortiment idag!
Läs mer