vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

LED Masker

Att gå på rejv, black light-fest eller någonting liknande är inte bara och bara... Då gäller det att klä ut sig, men inte riktigt som när man ska gå på en vanlig halloween- eller maskeradfest, här gäller det att klä ut sig på ett sätt som gör att du syns i såväl mörker som under strobes, och det gör du absolut lättast med hjälp av en lysande LED-mask ur vårt gigantiska sortiment!

På Partykungen hittar du ett stort utbud av LED-masker till alla tillfällen. Vi har led-masker med läskiga motiv som passar perfekt till halloween, led-masker med led-funktioner som passar perfekt till rave, masker i form av clownansikten som lyser och blinkar till musiken och mycket mer! Hos oss köper du din led-mask för alla tillfällen.

Sverigefest på G? Varför inte ta med dig en kompanjon, sen köper ni en varsin EL-wire-mask där ena ansiktet lyser blått och det andra lyser gult? En klart kunglig kombo som kommer uppskattas stort av gästerna.

I vår LED-kategori hittar du också masker, förutom maskens motiv, med olika ljusinställningar. Det kan exempelvis vara att masken blinkar i takt med musiken som spelas på festen du är på. Det blir riktigt häftigt att ha på sig samtidigt som man dansar. Vi har också led-masker som blinkar i olika mönster, hastigheter och givetvis olika färger.

Välkommen in till partykungen för att köpa din led-mask online! Vi har ett stort utbud till oslagbara priser.
Läs mer