LED Masker

Att gå på rejv, black light-fest eller någonting liknande är inte bara och bara... Då gäller det att klä ut sig, men inte riktigt som när man ska gå på en vanlig halloween- eller maskeradfest, här gäller det att klä ut sig på ett sätt som gör att du syns i såväl mörker som under strobes, och det gör du absolut lättast med hjälp av en lysande LED-mask ur vårt gigantiska sortiment!

På Partykungen hittar du ett stort utbud av LED-masker till alla tillfällen. Vi har led-masker med läskiga motiv som passar perfekt till halloween, led-masker med led-funktioner som passar perfekt till rave, masker i form av clownansikten som lyser och blinkar till musiken och mycket mer! Hos oss köper du din led-mask för alla tillfällen.

Sverigefest på G? Varför inte ta med dig en kompanjon, sen köper ni en varsin EL-wire-mask där ena ansiktet lyser blått och det andra lyser gult? En klart kunglig kombo som kommer uppskattas stort av gästerna.

I vår LED-kategori hittar du också masker, förutom maskens motiv, med olika ljusinställningar. Det kan exempelvis vara att masken blinkar i takt med musiken som spelas på festen du är på. Det blir riktigt häftigt att ha på sig samtidigt som man dansar. Vi har också led-masker som blinkar i olika mönster, hastigheter och givetvis olika färger.

Välkommen in till partykungen för att köpa din led-mask online! Vi har ett stort utbud till oslagbara priser.
Läs mer