vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Masker Ögonmasker

Ögonmasker

Ögonmasker är ett grymt sätt att glänsa på den nästkommande maskeraden. Denna enkla utklädnad går snabbt att kombinera med din maskeraddräkt och finns i ett flertal olika utformningar, färger och storlekar.

Det går inte heller att förneka att det finns något sensuellt och utmanande över flera av våra ögonmasker. Genom att ta på dig en av dessa så är det som att du förvandlas till en ny människa och därmed kan leva ut dina vildaste fantasier.

På Partykungen finner du ett stort urval av ögonmasker som passar för den utmanande festen, den kommande maskeraden, temafesten, barnkalaset eller nyårsfesten. Ta ut svängarna med våra ögonmasker och utforska en helt ny värld!

Vad är det första du tänker på när du hör ögonmasker? Är det modiga superhjältar med svällande muskler eller kanske eleganta fester med snygg dekor och eggande stämning?

Ögonmasker passar till otroligt många tillfällen, vilket du också kommer att märka när du kikar på vårt breda utbud. Vi erbjuder kvalitativa ögonmasker för både stora och små, i massvis av olika färger och utföranden. Ta en närmare titt på vår lista över ögonmasker för inspiration.

Eleganta ögonmasker – Våra eleganta ögonmasker passar perfekt om du exempelvis ska på nyårsfest eller en temafest. Välj mellan paljetter, enfärgade eller ögonmasker i spets. Vill du se till att du passar in bland dina eleganta vänner så är våra guld- och silvermasker givna favoriter!

Ögonmasker till maskerad och party – Funderar du på hur du ska klä dig på kommande temafesten? Då är våra party-ögonmasker en given lösning. Om du dessutom vet att du kommer spendera mycket tid på dansgolvet så bör du välja våra masker i metallic eller med paljetter. Det kommer att ge en grym effekt när du dansar runt, så bli inte förvånad om festens snygging helt plötsligt stiger fram och försöker fånga din uppmärksamhet.

Ögonmasker med djurtema – Släpp loss ditt inre partydjur med våra ögonmasker med djurtema. Vi har en mängd av olika djur att välja mellan och många av dem passar även prima till både ungdom och mindre barn. Varför inte gå på krogen med ditt gäng och alla har på sig olika djurmasker?

Ögonmasker till barn – Om ditt lilla hjärta är bjuden till en maskerad eller ett barnkalas med tema så är det upp till dig att se till att hen har en lyckad utstyrsel. Våra barnmasker är speciellt designade för att vara extra mjuka och bekväma för ditt barn. Om det är du som planerar festen och du vill ha lite billigare varianter att dela ut så har vi självklart även det!

Spexa till det i sovrummet – Psst… vi ville bara påminna om att våra ögonmasker passar ypperligt i sovrummet, inte bara på maskeraden. Beställ idag och få dina ögonmasker levererade innan den heta stämningen avtar. Kombinera helst med något raffigt eller förträffligt på resten av kroppen också. Du hittar det mesta som får din partner att tända till hos oss.
Läs mer