Hem
Bartillbehör

Bartillbehör

Tänk dig att ha en alldeles egen bar som du själv bestämmer över. Du får utforma den hur du vill, inreda med vilka färger du vill och använda roliga och praktiska tillbehör. Tänk dig att kunna bjuda in polarna på barhäng utan att behöva gå ner på stan! Låter det som en dröm? Inte längre. Här hittar du nämligen alla möjliga nödvändiga och onödiga (men roliga!) tillbehör till baren.

Du står för barens design och de starka dryckerna. Vi står för ett stort sortiment av barinredning, barutrustning, drinktillbehör, dryckesglas, pluntor och vintillbehör. Med våra bartillbehör kan du enkelt göra din bar helt unik och få verktygen för att servera alla tänkbara starka droppar med stil. Tänk vad mycket kostnaderna för alkohol kommer sjunka när du öppnar din egen bar!

Oavsett vad dina gäster vill fukta strupen med har vi verktygen för dig. I vårt sortiment av barutrustning och drinktillbehör finner du allt för förberedelser och servering av drinkar, cocktails, öl, vin och sprit. Med över 100 olika dryckesglas har vi ett glas även för de mest exotiska drinkarna. Lite extra stolta är vi över våra pluntor. Vi har pluntor i alla storlekar och utformningar. Många av pluntorna är vi ensamma om i Sverige.
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier

1651 träffar