Visa större bild

Batman Supreme Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 799600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
9 995 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Vem var det egentligen som kom på det stendumma namnet Läderlappen? Det är ju Batman han heter, staden Gothams beskyddare! Batman skapades 1939 och har sedan dess varit en av de mest klassiska superhjältarna, även fast Batman egentligen inte har någon superkraft – om man nu inte räknar med det faktum att han behärskar hela 127 kampsporter.

Få maskeraddräkter är så detaljrika och omfattande som denna Batman Maskeraddräkt.
Dräkten inkluderar hela 13 delar och förvandlar dig till en livs levande kopia av serietidnings- och filmhjälten på bara någon minut. Överdelen består av en väst med latexdelar som enkelt sätts fast med kardborre. Nederdelen består av elastiska byxor med shorts och latexdelar för den muskulösa looken. Masken är ett underverk i sig. Detsamma gäller bältet som har riktiga fickor.
Komplettera med ansiktsfärg för en komplett look.

  • Finns i storlek: One size.
  • Inkluderar: 13 delar med väst och muskeldetaljer i latex, slängkappa, bälte, mask samt elastiska byxor med skoöverdrag.
  • Material: 100% Polyester. Detta är en officiellt licensierad Batman™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen15693 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle