Till toppen
Visa större bild

Beads med Mustasch

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Alla gillar vi olika, och det är bra för annars hade världen vart så himla likadan överallt. Någon kanske drömmer om att bli kirurg och någon annan vill bli brevbärare. Men det som gjort störst skillnad på framför allt män genom historien är deras mustascher. En mans mustasch är hans signum. Se bara på Stalin, Leif Loket Olsson och Ralf Gyllenhammar.
Kanske föredrar du att ha yviga knävelborrar eller en spikrak styrstång, medan din vän allra helst vill bli sedd i vindtåliga tyrolerlockar och din far i en klassisk pröjsare?
Oavsett vilken mustasch som klär dig så är mustaschen mer än bara en hårväxt i ansiktet. Den sätter prägel på din personlighet, och kräver tid och uppmärksamhet. Men den är också en viktig politisk och symbol och även en stark symbol för kampanjerna Movember och Mustaschkampen.
Så upp till kamp broder, låt mustaschen gro!

Beads med Mustasch är ett vitt pärlhalsband i plast med en svart mustasch som smycke. Det här är det perfekta valet för dig som inte har möjlighet att gro en mustasch lagom till Mustaschkampen eller Movember, men ändå vill uppmärksamma kampanjerna med en mustasch. Halsbanden säljes styckvis.

Mått: Halsband ca 80 cm, Mustasch ca 8 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29182 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle