vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Begravning

Som du alldeles säkert har förstått när du har surfat runt lite på Partykungen så älskar vi kalas, fester och maskerader. Allt som ska firas ska helt enkelt firas – smått som stort! Vi tycker att det är lika roligt, och viktigt, att fira en jämn födelsedag, ett bröllop och en babyshower som att fira att sommaren har kommit, att någon har fått ett nytt jobb eller att helt enkelt att skapa en festlig stämning en helt vanlig onsdag bara för att det är en helt vanlig onsdag. För att skapa en festlig stämning behöver man kalasdekorationer, och det är här som Partykungen kommer in. Vi är nämligen, om vi får säga det själva, något av experter när det kommer till just dekorationer. Med några ballonger, kanske lite konfetti, en fin duk med matchande servetter och till exempel en girlang kan du på bara några minuter förvandla ett rum till en härlig festlokal. Alla tillfällen när vänner och familj samlas är dock inte festliga, men det betyder inte att dekorationerna är mindre viktiga. Här ska vi tipsa om hur du kan skapa en vacker stämning på en begravning. Det kanske kan kännas lite konstigt att beställa festdekorationer inför en begravning, men med rätt artiklar kan du skapa en värdig och fin stämning i rummet.

Efter själva begravningsceremonin brukar ofta familj, släkt och vänner samlas för att prata om den som har gått bort, minnas roliga händelser och helt enkelt ta ett avsked tillsammans. I samband med detta serveras ofta kaffe och kaka eller något annat att äta. Här på Partykungen hittar du en mängd olika artiklar för att skapa en passande dukning på begravningen. Kombinera gärna till exempel en vit engångsduk med matchande tallrikar, muggar och servetter för att få en enhetlig och fin dukning. Att använda engångsartiklar är enkelt och smidigt när du bjuder många gäster på mat och dryck. Det ser snyggt ut och du sparar mycket kraft när du inte behöver ta hand om disken när gästerna har gått hem. På en begravning kan detta vara extra skönt! På Partykungen kan du också hitta många olika ljus och blommor. Tända ljus hjälper till att skapa en inbjudande och fin stämning och med blommor på bordet känns dukningen komplett. Lägg till exempel en blomstergirlang med konstgjorda blommor på bordet. Det går självklart utmärkt att blanda konstgjorda blommor med färska blommor.

Vill ni uppmärksamma ett intresse som den som gått bort hade lite extra är det faktiskt inte fel att göra detta under kaffet eller middagen. Om det till exempel var fotboll som gällde kan ni sticka ner några partystickers med fotbollar i tilltuggen eller bakverken som serveras för att minnas och hedra den ni saknar. Ta nu en titt bland våra dekorationer som passar bra att använda vid begravningar. Vi hoppas att ni hittar många fina dekorationer här som passar bra och som hjälper till att skapa en både praktisk och stämningsfull inramning på begravningskaffet- eller middagen.
Läs mer