Meny

Belgiska Chokladanusar

99 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Matilda
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Jag tyckte att det var en rolig tanke och beställde hem dessa till en som har denna typen av humor. Jag tycker att de såg ut som på bilden vilket var toppen, men att det var otroligt dyrt när jag fick se hur många det låg i asken. Det var få antal praliner i som kostade 18-20 kr styck när jag räknade ut det. Och det är helt sjukt dyrt. Priset på själva produkten är, om jag inte minns fel, 69 kr. Men sen har ni en skitdyr frakt på 49 kr vilket gör det hela mycket dyrare.
  40 av 49 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Tuva
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  God och rolig choklad men lite dyrt för de få chokladbitar som fanns i.
  7 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Ulrika
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Goda och roliga
  5 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Glöm Aladdinasken till svärmor! Här är presenten som får Tjuren Ferdinand att sluta lukta på blommor och börja slicka sig om mulen, julklappen som får Robin Hood att stjäla paket under granen och ge till de rika, gåvan som får Karl-Bertil Johnsson att behålla paketet för sig själv.

Länge har vi väntat på denna kvalitetsprodukt, tillverkad i bästa Belgisk mjölkchoklad; 6 st magnifika chokladanusar, förpackningen innehåller 42g.

Denna kvalitets choklad kommer i en exklusiv svart förpackning.

Ingredienser: Socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, mjölkfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), aromämnen. Kan finnas spår av nötter. Chokladen innehåller minst 30% kakao. Innehåller spår av nötter och mjölkprotein
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.