Bestway

Anser du att det bästa sättet att avnjuta din lediga tid är utomhus, gärna halvliggandes på någonting mjukt och komfortabelt? Då säger det sig självt att du ska göra det med produkter från Bestway! Från portabla spabadkar och vikbara pooler till uppblåsbara jumboflottar och praktiska luftmadrasser som kan användas både på land och i vatten – Bestway har allt för friluftsälskaren som älskar lite extra bekvämlighet.

Hos Partykungen hittar du både uppblåsbara flottar, madrasser och vattenleksaker i härliga modeller. Många rymmer dessutom hela familjen eller kompisgänget – så varför inte kasta loss och parta loss på en egen uppblåsbar ö ute på sjön i sommar?

Bestway tillverkade sin första uppblåsbara pryl i Shanghai 1994 och där ligger huvudkontoret kvar än idag. Utöver badmadrasser, pooler och flottar gör Bestway numera även uppblåsbara pulkor för spännande vinteräventyr, smarta simhjälpmedel och roliga badleksaker för barn, liksom paddleboards, kajaker, båtar och annan utrustning för vattensport.

Alla produkter designas in-house och produktionen sker också i närområdet kring Yangtze-floden i företagets egna fabriker. Bestway satsar dessutom hårt på att använda hållbara, klimatsmarta material och tillverkningsmetoder som är schysta mot miljön – allt för att du ska kunna njuta av dina vattenleksaker på bästa sätt även i framtiden. Skönt va?
Läs mer
2 träffar