vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Billiga Presenter

Billiga presenter

Lätta upp stämningen på festen med billiga presenter som är roliga på riktigt. Humor är som bäst när den är oväntad och lite plump. Eller i alla fall inte särskilt fin i kanten. Vi har samlat hundratals produkter som har det gemensamt att de är billiga men ändå riktigt roliga att både få och att ge bort. Det är heller inte bara skämtprylar utan vi har en hel del presenter som är snygga och användbara snarare än saker folk kommer att garva åt så fort de ser eller får dem. Men om det är gapflabb och förlägna finiss du är ute efter hittar du inget bättre ställe att köpa billiga presenter på än Partykungen.

När du ger bort något är det framförallt tanken som räknas, inte priset. Billiga presenter kan mycket väl vara de roligaste gåvorna. Klassiska skämtprylar kostar till exempel inte mycket att införskaffa men de kan förgylla ett helt party. Om du satsar på billiga presenter så kan du dessutom passa på att ge bort fler än vad du annars skulle ha haft råd med.

Den stora fördelen med att leta efter roliga presenter i en butik med så stort utbud som det du hittar här hos oss på Partykungen är att det finns något för precis alla. Vi har coola glas, sugrör och tillbehör för den som nördat in på att ha en välförsedd hemmabar. Här hittar du även lustiga mössor och peruker, stressbollar och de bästa skämtprylarna för oss som inte har så många tabun när det gäller humor. Om du letar efter billiga presenter till en särskild person kan vi nästan garantera att du kommer att hitta dem här. Många av våra billiga presenter är perfekta på möhippor och svensexor där du vill att huvudpersonen ska sticka ut och få uppmärksamhet.

Roliga spel är en toppenpresent enligt oss på Partykungen. Dels för att flera personer kan dela glädjen gång på gång men också för att vi är så nöjda med spelen vi tagit in. Med hjälp av ett spel kan ni ställa de där spännande men fräcka frågorna som kanske hänger i luften i en parrelation eller lockar fram goa skratt i ett större sällskap. Vi har också spel som innebär att ni får röra lite på er och skratta samtidigt.

Vem har sagt att det bara är födelsedagsbarn som ska få gåvor? Billiga presenter kan du till exempel ge bort till alla barn på ett barnkalas istället för att de ska få en massa godis med sig hem. Välj då gärna billiga presenter som bjuder in till olika lekar aktiviteter som barnen kan göra tillsammans. Tänk dock på att många av prylarna vi har samlat under den här kategorin bygger på humor av det lite vuxnare slaget. Kanske kan det vara en idé att ge bort billiga och roliga presenter för att lätta upp stämningen på en kickoff med företaget? Ett gott skratt kan få en jäktad säljare eller resultatinriktad konsult att stressa av och bli sig själv efter en hård arbetsvecka.

Billiga presenter är allra billigast på nätet. En av fördelarna med att köpa presenter hos oss på Partykungen är att du har råd att köpa på dig ett litet lager av prylar som passar till många. Då är det en sak mindre att fixa med när det är dags för nästa fest eller födelsedag eftersom du alltid har grejer att ge bort. Förresten uppskattar alla en liten present nu och då, det behöver inte vara kalas för att du ska göra någon extra glad!
Läs mer