Visa större bild

Bilvärmare 12-Volt

(4 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 15
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Kallt i Juni som vanligt? Äsch, bry dig inte om det. Vädret kan du ändå inte göra något åt men du kan övervinna det på olika smarta sätt. Exempelvis genom att värma bilen eller partybussen med en liten och smidig kupévärmare. Varma dagar lägger du den i handskfacket, och kalla dagar plockar du fram den och värmer dig.

Bilvärmare 12-Volt är tillverkad huvudsakligen i plast och och är perfekt för dig som ofta upplever att sommarnätterna är alldeles för kalla för att det ska vara ok. Den här värmaren är lagom för att ge dig en ljummen fläkt i sommarnatten, och om dina händer är frusna kan du med fördel värma dem i den härligt varma fläkten.

Bilvärmaren pluggas in i cigarettuttaget och har två olika lägen: fläkt och värmefläkt. Maxeffekt 150W.

Mått: 140 x 80 x 170 mm. 500 g.

Taggar

OMDÖMEN (4)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Turid för 2 år sedan
  Bare dritt. Så vidt det blåser varme av den. Du må holde hånden max 4 cm foran vifta for og kjenne det,kommer du litt lengre unna så blåser det ingen ting
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jan Karsten för 2 år sedan
  Har nettopp kjøpt en veteranbil boble uten varmeapperat selvsagt, Da kan en slik varmevifte gjøre litt nytte for seg.Men det er klart at det er begrenset hvor mye en kan forvente seg av en slik i forhold til vanlige varmeapperat i biler,
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37150 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle