vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Bilnörd

Julklapp till Bilnörd

Om du söker efter en oförglömlig julklapp till en äkta bilnörd så har du blivit bönhörd. Partykungens utbud är ett litet Mekka för den som gillar att mecka. Här finns allt från smarriga godisbilar, däckmuggar och doftgranar till mekanikeroveraller, radiostyrda bilar och t-shirts med bilnördiga tryck.

Vi har även en massa coola väggdekorationer som passar lika bra i vardagsrummet som garaget. Är bilnörden förtjust i amerikanska vrålåk kan en gigantisk rosa Cadillac i kartong vara en riktig önskejulklapp. Eller en rostig gul taxibilsdörr i plåt med ruta i spegelglas, som hämtad från New Yorks gator – superhäftig som hallspegel!

Bildekorationer, gadgets och bilrelaterade inredningsprylar brukar gå hem som julklapp till varje bilnörd. Här hittar du allt från flashiga discobollar till smarta USB-laddare med LED-belysning för cigarettändaruttaget. Till jul passar det ju fint att ge bort röda-vita plyschtärningar med hjärtan på eller pepparkaksformar i bilnördens favoritskepnad. Eller varför inte slå in ett juligt dekorationskit så att bilnörden kan klä ut kärran till Rudolf med röda mulen?

En riktig folkvagnsbuss kan bli trixig att få plats med under granen, men på Partykungen hittar du det ultimata substitutet – ett skalenligt Volkswagen Camper Van-tält! Vill du få bilnörden att formligen hjula av lycka? Komplettera julklappen med en matchande VW-kylbox, på hjul.
Läs mer