Till toppen
Visa större bild

Biologiskt Nedbrytbara Papperssugrör Silver

first_saleprice.value: 5520
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
69 kr 149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med dessa ursnygga papperssugrör i silver lyxar du till drinkarna riktigt ordentligt! Varför dricka ur vanliga, halvtråkiga och transparenta plastsugrör när du kan briljera med dessa? En stort plus är att sugrören är biologiskt nedbrytbara vilket gör dig till en miljövän!

Biologiskt Nedbrytbara Papperssugrör Silver levereras som ett 250-pack och innehåller nedbrytbara folierade papperssugrör. Folieringen kommer från matlim vilket är ofarligt för bland annat det marina. Sugrören passar på såväl nyårs- som juldukningen och kommer garanterat uppskattas av gästerna! Sugrören tål alla typer av drycker, även drycker med väääldigt låg temperatur (upp till två timmar)!

  • Material: Bambu- och trämassa
  • Mått: 0,6 x 14 cm
  • Antal: 250-pack
  • Färg: Silver
  • Biologiskt nedbrytbara
  • Sugrören innehåller INTE bivax

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51131 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle