vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Blå peruker

I takt med att det blivit populärt att färga håret blått flyger våra blå peruker av hyllorna. För vem vill egentligen förstöra håret med permanent färg när det finns så snygga peruker som gör jobbet åt en? Med ett lager av blå peruker kan du själv välja stilen och vilka dagar du vill festa till dig. Hos oss finns det inget melankoliskt eller konservativt med färgen blå, utan vi ser blå som en välvald partyfärg!

Blå peruker fungerar faktiskt nästan varje dag. Om du ska på maskerad har vi blå peruker som får dig att efterlikna en viss figur. En snygg blå page funkar lika bra på klubben som när det är dags för möhippa. Vill du istället spexa till det lite extra på Världsautismdagen kommer en blå peruk helt klart dra till sig uppmärksamheten och du kan sprida budskapet till fler. Blå peruker funkar även i Prideparaden, på teaterscenen eller när du agerar lekledare på ett barnkalas.

Vi är inte de som sätter upp regler för vilken blå peruk som kan användas till vilken maskeraddräkt, men här kommer några tips om du inte riktigt vet vad du är ute efter.

Blå peruker sjöjungfru – Om du vill gå till maskeraden som en sjöjungfru har vi allt du behöver, från vackra fiskstjärtar till långt svallande blått hår. Många av våra sjöjungfru-peruker har skiftande blå nyanser för att ge extra lyster och mystik till din outfit. Dekorera gärna peruken med lite snäckor och sjöstjärnor för en klockren look.

Blå peruker anime – Många är de karaktärer i genren anime med blått hår. Både killar och tjejer kan skapa sig en klassisk anime-outfit med våra blå peruker. Sminka till dig riktigt stora ögon med vårt teatersmink, på med en skoluniform och välj mellan en långhårig eller korthårig blå peruk.

Blå peruker penntroll – Med filmen Trolls fick penntrollen ett riktigt uppsving igen. Trollen heter egentligen damtroll eller lyckotroll och kan givetvis ha vilken färg du vill på håret. Vi har blå peruker som är formade precis som penntrollens kalufser så att du ser ut som ett äkta litet lyckotroll.

Blå peruker The Simpsons – Inget blått hår är väl så känt som Marge Simpsons höga blå frisyr. Det är en imponerande frisyr, och vi har färdiga Marge-peruker för dig som vill efterlikna denna sympatiska kvinna. Men glöm inte alla andra i serien The Simpsons som också har blått hår, som Barts bästis Milhouse och hans föräldrar.

Blå peruker Plupp – Ni har väl inte glömt bort kära gamla Plupp? Vår norrländska osynling med vilt, blått hår och en röd näsa.

Det finns givetvis mängder av andra maskeraddräkter du kan skapa med blå peruker. Du kanske vill ge en twist till en allmänt blå karaktär, som anden i flaskan eller en smurf? Älvor passar också bra i blå peruker, liksom clowner. Hos oss på Partykungen hittar du flera olika stilar på blå peruker, de flesta i one size som passar alla vuxna.
Läs mer