Visa större bild

Blodigt Duschdraperi

(19 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett verkligen skrämmande tillbehör som lyfter ditt badrum till nya nivåer! När duschdraperiet är ihopdraget ser det ut precis som vilket duschdraperi som helst - när det vecklas ut, visas blodet från en massaker, ett blodbad. Spela din sambo ett spratt eller behövs det läggas till det lilla extra till festdekorationen? Lämnar inga badande eller duschande gäster orädda.
 • Storlek: C:a 180x180 cm
 • Material: Textil
 • Krokar för upphängning ingår ej

Taggar

OMDÖMEN (19)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Evelina för 7 år sedan
  Jag måste säga att duschdraperiet är väldigt snyggt. Det var dock synd att draperiet är kort (180 centimeter), att det är gjort i ett väldigt tunnt material och att det inte finns någon form av tyngd (möjligtvis att man kan ha sytt en tjockare kant längst ner på draperiet). När jag skulle hänga upp draperiet insåg jag att draperiet antagligen är utformat för att användas till ett badkar (detta kanske man skulle kunna skriva med i produktbeskrivningen?). Jag som har en draperistång och står på golvet när jag duschar var tvungen att sänka stången för att draperiet skulle nå ner till golvet. Jag upplever att draperiet lättare "drar ihop sig och fastnar på mig" när jag duschar, då på grund av att det inte finns en tyngd i nederkant.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... David för 9 månader sedan
  Bra pris. Läcker inte igenom vatten vilket är bra
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen10460 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle