Visa större bild

Boil Monster Morphsuit

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
449 kr 699 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Årets halloweentema är inte helt oväntat monster. Du tänker att ja, det kan ju inte vara så svårt. Men om du tänker efter lite till, hur klär man sig egentligen som ett monster? Har de kläder? Hur ser deras hud ut? De har oftast inte ens mänskliga kroppar. Skitsvårt ju!
Lugn, bara lugn. Partykungen levererar. Med en morphsuit gör du succé på varenda tillställning, oavsett vilket tema det är. Vi har något för alla. Det här monstret ser dessutom ut att ha ett enormt gap tack vare dräktens speciella design.

Boil Monster Morphsuit är tillverkad av ett mycket elastiskt material som gör att du kommer i och ur dräkten hur enkelt som helst. Den sitter väldigt bra och slimmad emot din kropp. I och med att masterialet är tunnt och väldigt elastiskt så får du känslan av att du inte har något på dig. Dräkten blir som ett andra skinn.
Morphsuits är specialtillverkade för att du ska kunna se och dricka genom dräktens tyg. Du behöver alltså inte ta av dig dräkten på hela kvällen.

  • Finns i storlek: Medium, Large, X-Large och XX-Large
  • Inkluderar: Helkroppsoverall med huva
  • Material: 12% spandex, 88% polyester
Detta är en officiellt licensierad Morphsuits™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27924 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle