Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Bokstavsballong IT'S A Guld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3519
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Ja, vad är det egentligen? Kanske är det en pojke eller en flicka? Kanske vill du meddela omgivningen att det är party eller helt enkelt skriva en helt egen fortsättning till den här superroliga folieballongen.

Bokstavsballong IT'S A Guld är tillverkad av plastfolie och är ett utmärkt val för dig som vill skriva en helt och hållet personlig text till en ballongbanner. Komplettera ditt köp med vår produkt "Bokstavsballong Mini Guld" och skriv precis vilken text du vill som uppföljning till den här ballongen.

Den här produkten svävar inte om du fyller den med helium, därför rekommenderar vi att du använder det medföljande plaströret för att fylla den med luft.

Mått: 50 x 22 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33176 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle