Visa större bild

Bomullspads

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 37
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En vacker dag för några veckor sedan kände du dig extra energifylld och passade därför på att ta tag i diverse hemmaspabehandlingar. Du rakade benen noggrannt och länge, färgade håret i en glänsande kulör och målade både finger- och tånaglarna vackert röda. Oj vad du kände dig fin! Långsamt men säkert strävar dessa fina resultat dock mot oordning. De små fjunen på benen är det ingen som behöver veta om och utväxtranden kan du alltid dölja med en trevlig mössa, men naglarna lyser skamsna i flagnande röda toner. Någonting måste göras! Ta fram nagellacksborttagning och dessa skonsamt mjuka bomullspads och gnugga naglarna så ska du se att den slitna looken är som bortblåst på några minuter! Funkar precis lika bra att använda med till exempel sminkborttagning för ögonen. 

Bomullspads är ett 60-pack bomullsrondeller med en god uppsugningsförmåga. Padsen känns mjuka och sköna mot huden och är bra att använda för att till exempel ta bort smink eller nagellack, tillsammans med passande medel.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Oskar för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29110 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle