Visa större bild

Bordsdekoration I Love the 90's

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med en bordsdekoration skapar du snabbt och enkelt en festlig kalasdukning. Den här bordsdekorationen passar perfekt på ett kalas med 90-talstema. Be gärna dina gäster komma klädda i 90-talsinspirerade kläder så får ni en härlig och rolig stämning på festen.

Bordsdekoration I Love the 90's är en skimrande dekoration med rosa, blåa och guldfärgade folieremsor som hänger ut åt alla sidor på olika nivåer. Längs ut på några av folieremsorna sitter disketter, CD-skivor och pratbubblor i papp med texten "I love the 90´s". Dekorationen är 46 cm hög.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen62103 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle