Till toppen
Visa större bild

Bordsduk Camo

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska du ha en tillställning med militärtema, så passar den här duken perfekt. Eller varför inte när du vill högtidlighålla höstens älgjakt? Kamouflagemönstret på duken är tryckt i olika nyanser av grönt, som imiterar arméns populära färgsättning inom skyddsklädsel för det skogsklädda Norden. Duken är av hög kvalitet och det tåliga plastmaterialet kan enkelt torkas av. Självklart passar denna bordsduk lika bra inomhus som utomhus.

Bordsduk Camo är tillverkad av tunn plast och passar utmräkt till vilken dukning som helst, så länge den dukas upp ute i skogen! Annars passar den bästa när du har en fest med militär- eller jakttema. Levereras styckvis.

Mått: 137 x 274 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Marianne för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35663 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle