Hem
Teman Högtider Bröllop Bröllopsplanering

Bröllopsplanering

Vi vet att det kan kännas stressigt att planera en stor fest, särskilt ett bröllop som man ju vill ska vara perfekt och minnesvärd på alla sätt och vis. Det är mycket som ska fixas. Hur ska bröllopsklänningen se ut? Vem ska sminka och fixa frisyren? Och vilka skor passar perfekt till klänningen men är ändå så sköna att det går att dansa i dem hela natten lång? Detta var bara några frågor för det ska ju också bestämmas dag och tid och vilken kyrka, om man vill gifta sig i en kyrka, och vilken festlokal man vill ha. Och det slutar inte där! Vilka ska man bjuda och måste man bjuda alla sina gamla mostrar och farbröder? Hur ska inbjudningskorten se ut och presenter? Får och kan man önska sig pengar? Nu kanske du tror att vi börjar närma oss slutet på att-göra-listan men vi måste tyvärr göra dig besviken för nu är det dags att planera all mat och dryck, bordsplaceringen, festdekorationer, musiken och dansen. Ja, ungefär så här kan en bröllopsplanering se ut. Och nu vill vi bara tillägga: Ta det bara lugnt, allt kommer att ordna sig!

Vårt bästa tips till dig som står inför en bröllopsplanering är att börja här hos oss på Partykungen. Vi kommer inte att ha svar på alla dina frågor men ganska många, och det vi kan hjälpa dig allra bäst med är ju så klart festdekorationerna. Vackra dekorationer höjer hela festlokalen och sprider en stämningsfull känsla. Här hittar du till exempel superfina ballonger som passar perfekt till en bröllopsfest. Du kan välja vita men det finns också guldfärgade eller silverfärgade om du vill skapa en lyxig och elegant känsla. Vi har också massor av girlanger, olika typer av bordsdekorationer, dukar, tallrikar, muggar, servetter, tårtdekorationer, konfetti, väggprydnader och massor av andra fina saker. Självklart hittar du också inbjudningskort, placeringskort, kortlådor och tackkort här.

Visst känns det lite bättre nu? Du beställer allt enkelt och smidigt online, alltid till låga priser och med snabba leveranser. Alla andra saker som ska planeras då? Jo, se planeringen som en del av festen. Det är nu ni kan drömma tillsammans, längta efter er stora dag och fundera över hur just ni vill ha det. Det är ju faktiskt er dag! Ett annat råd är att börja i tid! Det kan kännas övermäktigt men om ni börjar i tid, skriver ner allt som måste göras och sedan börjar beta av listan så blir sakerna gjorda och ni kommer att få en helt fantastisk dag. Det är också bra att be om hjälp. Det finns säkert många människor, föräldrar, syskon och vänner, som gärna hjälper till med olika förberedelser om ni bara frågar dem.

Välkommen att börja bröllopsplaneringen här hos oss på Partykungen!
Läs mer