Fotoalbum

Visst är det bra och smidigt att spara alla foton på en mobil, en dator eller i ett digitalt moln men glöm inte bort att också samla dina favoritkort i ett fotoalbum. Att sitta tillsammans och bläddra i ett fotoalbum och minnas allt som man ser på bilderna uppskattas av alla, både stora och små. Låt helt enkelt inte dina bästa minnen, dina finaste foton, falla i glömska utan framkalla dem och njut av dem tillsammans med familj och vänner. En vacker fotobok blir en fin detalj att lägga fram på soffbordet eller ett sidobord i vardagsrummet och är enkel att ta upp och börja bläddra i.

Här hos Partykungen hittar du fotoböcker som till exempel passar perfekt när du vill samla foton från en speciell högtid. Det kan till exempel vara ett dop eller ett bröllop. Ta sedan fram fotoalbumet på årsdagarna och och minns den speciella dagen. Barn tycker ofta att det är väldigt roligt att titta på foton från när de var små. Du kan också skapa fotoalbum med foton från en semester, en större renovering med före- och efterbilder eller med foton från ett omtyckt och ompysslat husdjur.

Ett fotoalbum är också en uppskattad och omtänksam present att ge bort. Framkalla till exempel alla roliga bilder från väninnans möhippa eller foton från kollegans 50-årsfest. Far- och morföräldrar skulle alldeles säkert bli glada över att få ett fotoalbum med foton på barnbarnen. En mer personlig present är svår att tänka sig, eller hur?

Fotoalbumen som du hittar här på Partykungen har olika design, färger och storlekar. Ett vitt fotoalbum passar extra bra till just bröllops- och dopfoton. Ett svart fotoalbum ger ett stilrent och snyggt uttryck och passar till många olika händelser och festliga tillställningar. På en del fotoalbum finns även en text på framsidan. Det kan till exempel stå "Photo" eller "Photo Precious Moments" med guldfärgade och snirkliga bokstäver. Förutom foton kan du faktiskt också sätta in andra minnen i fotoalbumet. I ett bröllopsalbum kan du till exempel även sätta in ett inbjudningskort, menyn från bröllopsmiddagen eller ett sångblad från festen. I ett fotoalbum med semesterbilder kan du sätta in biljetter från resan, kvitton från ett roligt inköp eller en sedel från landet ni besökte.

Välkommen att beställa ett fotoalbum från Partykungen och samla dina bästa minnen! Det är härligt att sitta tillsammans med familj och vänner och minnas en stor dag eller något annat tillfälle men det är också roligt att göra själva fotoalbumet. Vilka foton ska vara med och vilka andra minnen passar bra att sätta in i albumet? Kanske vill du också skriva några rader till vare sida i fotoalbumet. Berätta vilka personer som syns på bilderna och vad som hände i just det ögonblicket.
Läs mer
3 träffar