bruna-handskar-ribbade-1

Bruna Handskar Ribbade

49 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Kenneth
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  5
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Fredrik
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

När du ska knalla hem från maskeradfesten kan det vara rätt kyligt eftersom det är i oktober/november. Då kan det vara bra att ha ett par stilfulla handskar att sätta på sig, sen håller du dina tio vänner varma och glada! Ska du inte ha dessa handskar för värmens skull så passar dem perfekt maskeradoutfiten, speciellt till steampunk-dräkten! 

Bruna Handskar Ribbade är ett par handskar i polyester som gör din maskeradoutfit komplett. Handskarna är ribbade i ett snyggt mönster, har en mörkbrun färg och passar lika bra till maskeradfesten som när du behöver racinghandskar till din Nissan Skyliner! Komplettera gärna med en snygg dräkt, en hatt och en stav kanske?

Material: 100% Polyester.
Storlek: One Size (vuxenstorlek,elastisk)