Visa större bild

Candyshot Piggelinus

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5268
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Du minns det som om det var igår. Du, mamma, pappa och brorsan hade packat bilen full med filtar, parasoll, badkläder, badlakan och matsäck för att avnjuta en dag vid havet. Bada var det bästa som du visste och du var upp över öronen sprallig inför det kommande strandäventyret. När ni kommit fram stod du redo att hoppa i det blå så fort resten av familjen kommit tillbaka från kiosken. När du kunde skymta dem såg du någonting grönt i deras händer - piggelinglassar! Du hade inte ätit den söta, goda glassen förut men gav den en chans. Sedan var det klippt! Resten av dagen spenderade du med att smaska piggelinglassar varvat med att be mamma och pappa om mer pengar för att köpa nya. Idag, i vuxen ålder, kan det se lite fånigt ut med en vuxen kvinna som käkar glass efter glass, så varför inte köra på underbara piggelinusshots istället!

Candyshot Piggelinus är en 50cl flaska med piggelinsmakande karameller i botten. Flaskan fylls med valfri spritdryck och blandningen är redo att avnjutas när karamellerna har lösts upp.

Ingredienser: Socker, ätticka, glykossirap, syra (citronsyra), extrakt från krusbär, melon och päron, klorofyll (E141). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

OMDÖMEN (40)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Therese för 4 år sedan
  Inte särskilt god alls faktiskt, smakade väldigt illa.
  8 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Ann-Sofi för 3 år sedan
  Den var god
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Johan för 10 månader sedan
  Har prövat förut och den är bra både att blanda och dricka rent
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29099 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle