candyshot-piggelinus-1

Candyshot Piggelinus

59 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Therese
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Inte särskilt god alls faktiskt, smakade väldigt illa.
  8 av 10 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Ann-Sofi
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Den var god
  2 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Matilda
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  God
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Du minns det som om det var igår. Du, mamma, pappa och brorsan hade packat bilen full med filtar, parasoll, badkläder, badlakan och matsäck för att avnjuta en dag vid havet. Bada var det bästa som du visste och du var upp över öronen sprallig inför det kommande strandäventyret. När ni kommit fram stod du redo att hoppa i det blå så fort resten av familjen kommit tillbaka från kiosken. När du kunde skymta dem såg du någonting grönt i deras händer - piggelinglassar! Du hade inte ätit den söta, goda glassen förut men gav den en chans. Sedan var det klippt! Resten av dagen spenderade du med att smaska piggelinglassar varvat med att be mamma och pappa om mer pengar för att köpa nya. Idag, i vuxen ålder, kan det se lite fånigt ut med en vuxen kvinna som käkar glass efter glass, så varför inte köra på underbara piggelinusshots istället!

Candyshot Piggelinus är en 50cl flaska med piggelinsmakande karameller i botten. Flaskan fylls med valfri spritdryck och blandningen är redo att avnjutas när karamellerna har lösts upp.

Ingredienser: Socker, ätticka, glykossirap, syra (citronsyra), extrakt från krusbär, melon och päron, klorofyll (E141). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.