cape-twilight-svartrod-1

Cape Twilight Svart/Röd

299 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Alek
  för 2 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Veldig liten burde vært mye større
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Som den mörka sidans härskare och högste ledare av vampyrlegionen har du ett ansvar att leda din sort genom nattens mörkaste timmar, och ransonera den begränsade tillgången på mänskligt blod. Om någon bryter emot legionens lagar så bestraffas denne med en dag i en stad. Livsfarliga saker som solljus och risk att bli upptäckt varvas med vitlök på marknader och vigvatten i var och varannan kyrka. Det här anses vara den grymmaste domen en vampyr kan utsättas för.

Cape Twilight Svart/Röd är en klassisk cape med huva som passar utmräkt för dig som ska klä ut dig till den störste av alla vampyrer, Greve Dracula. Capen är svart på ena sidan och röd på andra vilket gör den mycket flexibel och kan användas med vilken som helst av sidorna utåt. Det gör att du på sätt och vis får två capes i en.

One size (vuxenstorlek).Mått: ca 131 cm lång.