celsius-blueberry-frozt-1

Celsius Blueberry Frozt

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

från 

34,90 kr

Observera att vi rekommenderar 15-års åldersgräns vid köp av energidryck.
Efter ett tufft 2020 med motgångar av alla slag så har Celsius kommit till räddningen nu på sluttampen, med en rykande färsk smak för vintern! Blueberry Frost är perfekt för att ladda upp inför vinterns träningspass och se till att du är energisk trotts tidiga solnedgångar och uttröttande väder.

Celsius Blueberry Frozt är en funktionsdryck som är koffein- och vitaminberikad, vegansk, kolhydrat- och sockerfri. Säljs styckvis i burkar om 35,5 cl. Drycken har en hög koffeinhalt på 56 mg/100 ml och rekommenderas därför inte till gravida, ammande, barn eller personer som är känsliga för koffein. 

Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, guarana, grönt te-extrakt, koffein, glukuronolakton, ingefära-extrakt, taurin, mineraler (kalciumkarbonat, kromklorid), vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, riboflavin, kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklorid, biotin, cyanokobalamin), surhetsreglerande medel (citronsyra), naturliga aromer, sötningsmedel (sukralos). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 69548

Näringsdeklaration

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar