celsius-white-peach-1

Celsius White Peach

från 

29,90 kr

Observera att vi rekommenderar 15-års åldersgräns vid köp av energidryck.
Fri från socker och kolhydrater, men fullpackad med vitaminer och energi, så är den här drycken perfekt för den som gillar att hålla igång och vill vara på topp hela dagen! Drick den innan träningspasset för att orka gå all in eller när du behöver en extra energikick i vardagen.

Celsius White Peach är en funktionsdryck som är vitamin- och koffeinberikad, vegansk, och fri från socker och kolhydrater. Den säljs styckvis i burk om 35,5 cl. Drycken har en hög koffeinhalt på 56 mg/100 ml och rekommenderas därför inte till gravida, ammande, barn eller koffeinkänsliga personer.

Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, guarana, grönt te extrakt, koffein, glukuronolakton, ingefära extrakt, taurin, mineraler (kalciumkarbonat, kromklorid), vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, riboflavin, kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklorid, biotin, cyanokobalamin), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (naturlig vit persika), sötningsmedel (sukralos). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 69571

Näringsdeklaration

Omdömen

1

Frågor & svar

0

Taggar