Visa större bild

Charles Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Prins Charles, även känd som Charles Philip Arthur George och "The Prince of Wales" är en härlig liten gubbe i dagsläget som vi alla älskar. Inte bara för att han är prins, utan för alla sköna satirbilder man sett av honom genom åren. Visst ser han så snäll och oskyldig ut? Prins Charles föddes 1948 på Buckingham Palace i London, och är far till bland annat Prins William. Nu är Charles inte bara prins över Storbritannien, han är också prins över grymma halloweenoutfits! Folk kommer buga och niga när du kliver in på halloweenfesten, för ingen har väl sett en äkta prins in real life förut?

Charles Greyland Film Mask är en otroligt cool och häftig latexmask som efterliknar Prins Charles. Masken är extremt detaljerad och är skulpterad för hand av latextillverkarna Greyland Film. Masken sitter väldigt tight runt ditt ansikte, är heltäckande och har hål för både ögon, näsa och mun. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används i bland annat film- och teaterinspelningar runt om i världen. Gör maskeradfesten riktigt angenäm... kom som Prins Charles!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Charles Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Otroligt realistisk och väldetaljerad
  • Masken är heltäckande, och går ner på hela halsen
  • Hål för ögon, näsa och mun
  • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48934 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle