chili-klaus-spicy-black-burning-licorice-78988-1

Chili Klaus Spicy Black Burning Licorice

89 kr

100 gram

 − art.nr 78988-1
Tyvärr är denna produkt tillfälligt slutsåld.
VARNING! Dessa godisbitar är oerhört starka! Du bör EJ ge dessa till någon utan vederbörandes vetskap. Bör ej förtäras om du är känslig för stark mat, har någon medicinsk åkomma (t ex hjärtproblem) eller är gravid. Rekommenderas ej för personer under 18 år.
Här har vi ett godis för både lakritsälskaren och den som älskar hetta! De första sekunderna får du nämligen en ljuvlig smak av salmiak – innan hettan slår till som en brandbomb i munnen. Testa själv! Njut av resan och kom ihåg att det finns någon som älskar dig, att det finns en morgondag och att du förr eller senare måste sätta dig på toaletten. Du är varnad. 

Chili Klaus Spicy Black Burning Licorice är lakrits som kommer med vindstyrkan 15 och är därmed Chili Klaus starkaste godis, tillsatt världens hetaste chili: Carolina Reaper.

Levereras i glasburk om 100 gram. 

Wind force (hetta): 15/15.

Ingredienser: Socker, glukos, lakrits, salmiak, chili Carolina Reaper, färgämne (E153), anis. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

4

Frågor & svar

0

Taggar