Cirkusdräkter

"Ladies and gents, this is the moment you've waited for"... Som Hugh Jackman så klockrent sjöng i den mest cirkusrelaterade filmen någonsin! Alla som varit på cirkus känner nog igen sig i den högtidliga känslan, doften av popcorn och sockervadd och det härliga pirret i magen precis innan showen ska börja. Massor av färger, musik, galna utklädnader och häftiga upplevelser – cirkus är verkligen ett fenomen som gör sig perfekt som festtema! Om du varit osäker på vilket tema din nästa maskeradfest ska ha behöver du alltså inte grubbla längre. Som de festälskare vi på Partykungen är måste vi såklart erbjuda en hel avdelning med cirkusdräkter. Med ett cirkustema på maskeradfesten finns det en utklädnad för alla oavsett om du vill skrämmas, se snygg ut eller få folk att skratta.

Clowner har ända sedan 1500-talet både roat och skrämt vettet ur folk över hela världen. Clownfiguren är någonting som du antingen hatar eller älskar, och vi erbjuder givetvis clowndräkter som vänder sig till båda känsloyttringarna. Om du vill dyka upp på cirkusfesten som en glädjespridande clown kan du hitta dräkter för både dam, herr och barn i vårt sortiment. Det går väl inte att hata en söt clowntjej med randiga strumpbyxor, prickig klänning och en underbar rosa hatt? Om du kompletterar dräkten med en röd clownnäsa kommer du definitivt bli den sötaste figuren på festen! För dig som istället vill göra entré på festen som en livsfarlig och ruggig mördarclown har vi såklart också flera alternativ. Här finner du en dräkt som föreställer den läskigaste clownen av dem alla – Pennywise från It. Vi erbjuder även skrämmande gycklar-dräkter med de traditionella hornen och bjällrorna, samt barndräkter med clowntema som verkligen får nackhåren att resa sig.

Clowner i all ära, men ingen cirkus är komplett utan direktörer, tämjare och starke Adolf! Här finner du både dam- och herrdräkter som förvandlar dig till en ståtlig cirkusdirektör som håller ordning på showen under hela kvällen. Om du har lust att ta dig an rollen som en modig lejontämjare eller världens starkaste man kan vi också erbjuda flera spännande dräkter med raffinerade detaljer. Den mest otacksamma yrkesrollen du kan ha på en cirkus måste dock vara knivkastarens assistent, i alla fall om du kollar på dräkten som vi erbjuder. Gå till festen med knivar genom både huvudet och kroppen! Det verkar som att det är dags att anställa en ny knivkastare till den här cirkusen...

Ta en titt i vårt spännande utbud av cirkusdräkter och låt dig inspireras av både roliga, skrämmande och knäppa utstyrslar. Du kommer med stor sannolikhet bli taggad på att bjuda in polarna till en episk maskeradfest och festa natten lång med clowner, djurtämjare, apor och cirkusdirektörer. Glöm inte att sätta igång en spellista med alla låtar från The Greatest Showman på repeat!
Läs mer