Visa större bild

Läskig Clown med Peruk Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 27
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Vad kan väl vara mer skräckinjagande än en elak, ihåligt skrattande mördarclown? Vi kommer inte på något i alla fall. Den här dräkten är riktigt skön, samtidigt som den ser ut att vara tagen ur en skräckfilm (undrar vilken vi tänker på). Med dräkten medföljer en okammad, röd clownfrilla som sitter på en hög panna, för den rätta pajas-gone-bad-looken. Komplettera med en blodstänkt, onaturligt stor kniv och passande smink för ansiktet, gärna med fejkblod rinnandes ur mungiporna!

Läskig Clown med Peruk Maskeraddräkt inkluderar en one piece och en peruk. One piecen är tillverkad av ett svart och vitt, schackrutigt tyg. Den har en vit, bred satinkrage, röda textilbollar till knappar och rynkade ärmslut. Peruken består av en panna tillverkad av tunn, beige gummi och ett rött, puffigt hår. Kniv och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Storlek: One size (vuxen).

Taggar

OMDÖMEN (4)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sarah för 5 år sedan
  Peruken var stel i hättan samt hade ett fult tjockt veck över hela pannan. Dräkten hade lite för lös resår i armar och ben.
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Petra för 4 år sedan
  Bra
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Martin för 4 år sedan
  Värdelös peruk, men det förstod jag från start så köpte det enbart för dräkten. Bekväm, och passade bra för mig som är 182cm!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28793 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle