cocktailset-for-hemmabaren-20294-7
cocktailset-for-hemmabaren-20294-8
cocktailset-for-hemmabaren-20294-9
cocktailset-for-hemmabaren-20294-10

Cocktailset för Hemmabaren

 599 kr  299 kr

Välj variant:

 • Tobias
  för 9 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Riktig bra kvalité på grejorna! Shakers är alldeles underbar, tät och enkel att använda!
  14 av 14 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Michelle
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Borde varit tydligare att shakern har en logo på sig. Hade inte köpt den annars.
  10 av 15 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Emil
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Helhetsintrycket är sådär. Metalldelen av shakern är ganska mycket vidare vid toppen än vad som ser ut på bilden, plus att det har en ganska stor "PARTYKING" logga tryckt på framsidan vilket inte heller framgår av bilderna. Glaset känns bra, lite lättare än vad andra shakerglas väger. Blir nog att införskaffa ett polykarbonatglas snarast om man kan lita på omdömena om glasets kvalitet. Muddlern har inget tryck på sig som det ser ut på bilden utan är helt blank. Finns heller inga "spett" längst ner för att tränga in i fruktköttet utan den är helt platt. Fingerborgsmåtten tror jag enbart kommer användas till whisky eller liknande då det inte finns några mått på insidan eller utsidan överhuvudtaget utan de är helt rena. Lite vassa i bottenkanten så är man oförsiktig eller stressad kan man nog få ett fint sår där. Det mesta är rätt dammigt eller fullt av smått stålbös på insidan så rekommenderar att man diskar ur dem och sköljer dem ett par gånger innan användning. Även barskeden är av det lite tyngre måttet, den mäter ca 30 cm och är ganska tjock i skeden. Det är ett bra set om du bara har tänkt att använda det hemma, men sträck dig inte längre än så. Vad kan man dock vänta sig av ett set som kostar 199 kr? Fred, kärlek och Fernet - Emil, bartender/servitör i 4 år.
  7 av 7 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

1

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Om du länge tänkt att du skulle vilja prova på att vara en cocktailbartender så är Cocktailset för hemmabaren från Partyking det perfekta sättet att komma igång med det hela på! Det innehåller allting du behöver för att blanda lite goda cocktails till dig och dina vänner på samma sätt som de riktiga proffsen gör.
Även om slutresultatet kanske inte blir som du hoppats på, så kan du alla fall med det här setet se ut som om du vet vad du gör. Det innehåller till att börja med några oundgängliga cocktailredskap (fingerborgsmått, barsked, muddler) och dessutom en Boston cocktailshaker så att du verkligen kan se ut som ett proffs! När du sedan har blandat klart till cocktail, använd Hawthorn cocktailsil när du häller upp, för att sila bort fruktklumpar och isbitar.
Om du över med det här cocktailsetet, så kommer du att bli ett cocktailproffs innan du vet ordet av!

Fakta om Cocktailset för Hemmabaren:

 • Cocktailset med låda
 • 1 Boston cocktailshaker (behållaren rymmer 80 cl och glaset 45 cl)
 • 1 Hawthorne cocktailsil
 • 1 Muddler i trä
 • 1 Skruvad barsked
 • 1 25 ml fingerborgsmått
 • 1 50 ml fingerborgsmått