cool-well-kylbrunn1-1
cool-well-kylbrunn1-2
cool-well-kylbrunn-31191-4
Kundbild
kb-cool-well-kylbrunn1-1
Kundbild
kb-cool-well-kylbrunn1-7
Kundbild
kb-cool-well-kylbrunn1-8
Kundbild
kb-cool-well-kylbrunn1-9

Cool-Well Kylbrunn

899,90 kr

Först kom elden och sedan hjulet. Människan har vid flera tillfällen i historien förändrat sättet vi lever våra liv, och hur vi ser på världen. Nu har det skett igen, ett så kallat paradigmskifte!
Det har länge vart en gåta hur ölet och vinet på bästa sätt hålls kylda under sommarens hetaste dagar. Nu är svaret äntligen här! Med hjälp av naturens krafter har du ständig tillgång till sval och uppfriskande dryck hela sommaren, även om solen steker på mer än vanligt.

Cool-Well Kylbrunn är en svart hink av återvunnen plast som grävs ner i exempelvis trädgården så att locket ligger i jämn höjd med marken. Tunnan innehåller en ställning i tre plan med plats för 24 burkar eller små flaskor, samt en vinflaska. Sedan urminnes tider har människan utnyttjat jordens naturliga förmåga att hålla diverse proviant väl kylt. Det här är nästa steg in i en tid då vi tar hjälp av naturen istället för att förstöra den.

Fakta om Cool-Well Kylbrunn:
  • Dryckeskylare som tar hjälp av naturliga krafter
  • Tillverkad i återvunnen plast för miljöns skull
  • Kylbrunnen är helt vattentät och fylls inte av vatten vid regn
  • Inkluderar hink, lock och ställning med handtag och tre plan med utrymme för 24 burkar eller små flaskor och en vinflaska
  • Mått: 30 x 30 x 50 cm
Art.nr 31191-1

Omdömen

90

Frågor & svar

0

Kundbilder

4

Taggar