cool-well-kylbrunn1-1
cool-well-kylbrunn1-2
cool-well-kylbrunn-31191-4
youtube video play

Cool-Well Kylbrunn

899 kr

Välj variant:

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • Torbjörn
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jag har inte monterat den ännu så jag vet inte om och hur bra den fyller sin funktion (att kyla dryck) ännu. Men konstruktionen och kvaliteten verkar lovande. Bättre än jag förväntade mig från den Youtubefilm jag tittat på. Innan köpet. Bruksansvisningen var ju underbar, skrattade länge (Du behöver: 1 spade, 2 grävare, 2 öl och hög musik)... Den spred jag på Facebook :)
  28 av 47 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Jan Sven Åke
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Än så länge tycker jag att den inte levererar. Jag har grävt ner kylbrunnen på min tomt i skuggläge. Drickat blir inte kall tycker jag.
  19 av 21 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Torbjörn
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Bra produkt. Jag lade i kylklampar istället för vinflaskan, på så sätt blev det kallt snabbare.
  13 av 14 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Först kom elden och sedan hjulet. Människan har vid flera tillfällen i historien förändrat sättet vi lever våra liv, och hur vi ser på världen. Nu har det skett igen, ett så kallat paradigmskifte!
Det har länge vart en gåta hur ölet och vinet på bästa sätt hålls kylda under sommarens hetaste dagar. Nu är svaret äntligen här! Med hjälp av naturens krafter har du ständig tillgång till sval och uppfriskande dryck hela sommaren, även om solen steker på mer än vanligt.

Cool-Well Kylbrunn är en svart hink av återvunnen plast som grävs ner i exempelvis trädgården så att locket ligger i jämn höjd med marken. Tunnan innehåller en ställning i tre plan med plats för 24 burkar eller små flaskor, samt en vinflaska. Sedan urminnes tider har människan utnyttjat jordens naturliga förmåga att hålla diverse proviant väl kylt. Det här är nästa steg in i en tid då vi tar hjälp av naturen istället för att förstöra den.

Fakta om Cool-Well Kylbrunn:
 • Dryckeskylare som tar hjälp av naturliga krafter
 • Tillverkad i återvunnen plast för miljöns skull
 • Kylbrunnen är helt vattentät och fylls inte av vatten vid regn
 • Inkluderar hink, lock och ställning med handtag och tre plan med utrymme för 24 burkar eller små flaskor och en vinflaska
 • Mått: 30 x 30 x 50 cm