Visa större bild

Tillbehör

Cooper Svart Peruk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

"Hardrock, HALLELUJAH!!!" Kanske ser du inte ut som ett hänsynslöst monster när du grawlar dig fram på gator och torg med dina tyngsta hårdrockskompisar. Men du kan i alla fall skryta med att ditt hår är fett mycket större och ballare än vad något monster någonsin kommer att kunna uppnå. Så sväva fram i mörkret, glid fram på gatan och få en skön highway felling i din jättemaskin och med den snyggaste rockfrillan av de alla.

Cooper Svart Peruk är en lockig, svart långhårig peruk som direkt för tankarna till 80-talets rockband i pudelgenren. Komplettera ditt köp med ett peruknät som håller ditt egna hår på plats när du har den här peruken på dig.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Jon Trygve för 1 år sedan
    Funket til det jeg trengte
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28567 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle