cooper-svart-peruk-1

Cooper Svart Peruk

149 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Tillbehör

Peruknät

Peruknät

Beige
29 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Peruknät

Peruknät

Svart
29 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivning

"Hardrock, HALLELUJAH!!!" Kanske ser du inte ut som ett hänsynslöst monster när du grawlar dig fram på gator och torg med dina tyngsta hårdrockskompisar. Men du kan i alla fall skryta med att ditt hår är fett mycket större och ballare än vad något monster någonsin kommer att kunna uppnå. Så sväva fram i mörkret, glid fram på gatan och få en skön highway felling i din jättemaskin och med den snyggaste rockfrillan av de alla.

Cooper Svart Peruk är en lockig, svart långhårig peruk som direkt för tankarna till 80-talets rockband i pudelgenren. Komplettera ditt köp med ett peruknät som håller ditt egna hår på plats när du har den här peruken på dig.

One size (vuxenstorlek).
 • Jon Trygve
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Funket til det jeg trengte
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0