Visa större bild

Cowboy Tillbehörskit

first_saleprice.value: 7120
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
89 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En cowboy är en manlig person som jobbar med kossor. Åtminstone är det vad namnet säger att det är. Men om du ser på film och läser böcker så är en cowboy något helt annat. En revolverman med ridarskills utan dess like och attityd som endast en person men alldeles för stort självförtroende kan ha. Eftersom du är vilda västerns snabbast revolverdragande cowboy har du fått upgiften att värna om stadens säkerhet och har därmed blivit tilldelad titeln Sheriff. Stort, tungt och väldigt spännande jobb. Full fart mot solnedgången!

Cowboy Tillbehörskit inkluderar en svart hatt med vitgrå detaljer som ger hatten skitig look, som om du nyligt vart på ett fartfyllt äventyr i öknen, samt en röd snusnäsduk och en silverstjärna i metall. Perfekt för dig som planerat att klä ut dig till cowboy på nästa maskeradfest.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Tony för 1 månad sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28873 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle