vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Creepy Cirkus Festtema

Creepy Cirkus Festtema

När du tänker på en clown tänker du alldeles säkert på en komisk figur med färgglada kläder, röd näsa och för stora skor som gör lustiga upptåg för att roa sin publik. Men alla clowner är inte roliga. Det finns nämligen också onda clowner, så det är med en skräckblandad förtjusning och med ganska många nervkittlande rysningar som vi här presenterar vår kategori Creepy Cirkus full med läskiga och obehagliga skräckclowner. Häng med om du vågar!

Vad är det då som är så obehagligt med clowner? Ja, det skulle kunna vara det faktum att de bär smink eller masker. Man ser alltså inte vem som döljer sig där bakom och vilka känslor som gömmer sig bakom maskeringen. Se bara på den elaka Jokern, Batmans evige fiende. Han går runt där med sitt leende, men vi vet ju alla att han inte alls är en snäll typ, utan en riktig superskurk. Att det är svårt att läsa av clownernas uppsåt gör dem alltså väldigt läskiga. Det är helt enkelt något oberäkneligt över clowner. Och de värsta clownerna är så klart clownerna från en creepy cirkus. Här på Partykungen har vi samlat en mängd olika obehagliga clowndräkter. Sätter du på dig en sådan dräkt kommer du se ut som om du är hämtad direkt från en skräckfilm. Perfekt till årets halloween eller till ett spökkalas!

Du kan också välja mellan flera läskiga accessoarer. Vad sägs om en latexmask i form av ett elakt clownansikte, en clownflint med rött, fluffigt clownhår eller en peruk med grönt hår? Här finns också sminkset med lösnäsor i rött och teaterblod för att skapa en extra obehaglig effekt. Glöm inte bort att komplettera med ett leksaksvapen också för att förstärka den läskiga elaka clownkänslan. Välj till exempel ett basebollträ eller en blodig kniv.

Här hittar du också många partydekorationer när du vill bygga upp en häftig creepy cirkus-stämning på ditt kalas. Snacks och godis kan du till exempel servera i svart- och vitrandiga popcornbägare. Det finns också bland annat läskiga dukar, servetter och pappersmuggar med skräckclownmotiv till kalasbordet. Några ballonger och girlanger på temat passar också bra att hänga upp för att förstärka temat ytterligare.

Ja, nu är det dags för dig att skrolla igenom alla våra läskiga och mycket effektfulla produkter under temat Creepy cirkus. Tycker du att det känns för obehagligt kan det vara bra att ha någon vid din sida som du kan hålla i handen. Men var beredd! Att skrolla igenom kategorin är inte alls lika läskigt som att faktiskt få hem produkterna i brevlådan. Med vår snabba leveranstid kommer din beställning också vara framme hos dig lite snabbare än du faktiskt vågar. Detta är alltså inte något för den som är lättskrämd!
Läs mer