day-of-the-dead-deluxe-mask-med-sloja--1

Day of the Dead Deluxe Mask med Slöja

99 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • Hannah
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Den var ännu bättre i verkligheten än på hemsidan! Gott tecken!
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Jenny
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Katarina
  för 2 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Masken är jättefin men den sitter tätt mot ansiktet och blir ganska varm. Jag löste det med att sätta möbeltassar på insidan av masken så att det kom in lite luft emellan mask och ansikte
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Día de muertos är den Mexikanska motsvarigheten till vårt Halloweenfirande. Det finns många likheter mellan högtiderna, dels att de firas vid månadsskiftet oktober/november och att de firas för att uppmärksamma de döda, men också för att samla familjen och spendera en högtid tillsammans. Skillnaden är att i Mexiko firas högtiden med glädje och mycket färg, till minne av bortgångna släktingar och vänner, för att hylla deras andar och den tid de hade i jordelivet. Vi går igenom Allhellgona med sorg i hjärtet, men också till minne av våra bortgångna släktingar och vänner, och vi väljer att klä oss dystert och bejaka mörkret.
Kanske skulle vi ge Día de muertos, eller Day of the Dead som det också kallas, en chans för att få mer färg och glädje till Allhellgona.

Day of the Dead Deluxe Mask med Slöja är en halv ansiktsmask med ett klassiskt motiv av dekorationen som används till dödskallar då men firar Day of the Dead i Mexiko. Den här masken har ett rött, svart och vitt mönster och ett diadem dekorerat med röda rosor av polyester och en svart slöja med prickar.

One size (vuxenstorlek).