vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Deltaco

Deltaco gör visserligen inte delikata tacos och bör inte heller förväxlas med ett förvirrande likt chokladbollsmärke, men deras produktportfölj är fylld av tekniska delikatesser som lär få det att vattnas i munnen på varje sann prylnörd. Om du gillar häftiga gadgets eller är på jakt efter den perfekta presenten till en pryltokig vän eller gamingfantast så bör du verkligen spana in Partykungens breda sortiment av teknikprylar från Deltaco!

Det svenska företaget grundades i Ludvika redan 1991 och är en minst sagt väletablerad spelare på marknaden. Idag har Deltaco sitt huvudkontor i Stockholm och fokuserar på att tillverka, importera och distribuera högkvalitativ IT-utrustning, hemelektronik och datatillbehör.

Deltaco erbjuder allt från GPS:er, larm, belysning, inredning, köks- och fritidsattiraljer till robotar, sportkameror, lagringsmedia, gamingprylar, kontorstillbehör och trådlös nätverksutrustning. De har även flera egna varumärken i bagaget, inklusive STREETZ™ för ljudprodukter, DELTACO GAMING™ för speltillbehör och NORDIC HOME CULTURE™ för det mesta inom hem och hushåll.

Hos Partykungen kan du botanisera bland mängder av innovativa produkter från Deltaco. Här har vi även inkluderat prylar från uppstickaren GadgetMonster och andra varumärken som distribueras av Deltaco. Utforska hela utbudet av drönare, powerbanks, smarta LED-lampor, ljusslingor, muggvärmare, USB-kylar, spelkontroller, högtalare, mikrofoner, kamerastativ, mobilhållare, hörlursmössor, minifotbollsspel och mycket mer här nedan – och handla till kanonpriser online!
Läs mer