vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Designa din egen julklapp

Designa din egen julklapp

Visst designar du saker och ting bättre än alla andra "kända" designers? Såklart du gör det! Hos oss på Partykungen ger vi dig friheten att designa dina egna produkter!
Vi har ett stort utbud att personliga presenter som passar utmärkt som julklapp!

Vill du bjuda på en extra rolig tårta på glöggminglet? Designa din egen tårta med den perfekta bilden! Motivet kan vara på någon i släkten, en ett fint vinterland eller varför inte på självaste tomten?

Det kan alltid vara extra klurigt vad man ska köpa i julklapp till sina morföräldrar, vi har svaret, designa ditt eget pussel med en bild på barnbarnen och alla blir nöjda. Eller varför inte den perfekta kaffekoppen med en bild på familjens hund?

Eller håller du på klurar på en klockren julklapp till julklappsspelet? Designa din egen kapsylöppnare med ett roligt motiv som sent kommer att glömmas. Då kommer personen alltid att bli påmind när det är dags att knäppa en kall enhet.

Är du personen som har fått äran att styra julbordet? För att fixa en extra fin stämning blir det otroligt fint att servera kvällens dryck i flaskor med egendesignade etiketter! Det kommer att vara ett julbord utöver det vanliga!

Har familjen utökats under året? En liten bebis gillar julklappar som är mjuka och söta, så att designa ditt eget gosedjur kommer att uppskattas även för den minsta.
Läs mer