Till toppen
Startsida > Maskerad > Tillbehör > Tillbehörskit > Diadem med Djävulshorn och Slöja
Visa större bild

Diadem med Djävulshorn och Slöja

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En gång i tiden gick hen runt på gator och torg som vem som helst, och fördrev tiden precis som vem som helst. Solen lyste och fåglarna kvittrade. Vinden fladdrade i kappans krage och löven virvlade runt i luften likt förirrade sparvar. Men så en dag hände något. Hen blev förolämpad och arg, och tog ilskan med sig i graven. I livet efter detta har denna förbannade varelse spridit skräck i folk och tagit med sig de argsinta till underjordens glödande eldlandskap för ett evigt liv med smärta och ondska.

Diadem med Djävulshorn och Slöja är ett vanligt diadem med ovanliga detaljer. Den vita slöjan sitter fäst på det röda diademet och även ett par röda horn med vitt fluff finns med i utsmyckningen till detta häftiga diadem. Frågan är om det är en ängel med djävulska avsikter, eller en djävul med godhet i sig som entrar festen med den här på huvudet.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29220 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle