diadem-med-sloja-bride-74244-1

Diadem Med Slöja Bride

99 kr

Välj variant:

 • Sofia
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Såå himla fint diadem! Ser och känns lite mer exklusivt än vad jag hade förväntat mig och speciellt i jämförelse med många andra ”Bride/ Bride to be” diadem/ tiaran. Slöjan får en fin ”båge” baktill och ligger inte platt på huvudet; vilket jag gillar. Du kan som forma den lite. Lite retro-vibbar på slöjan. Och diademet är snyggt diskret, men gör ändå jobbet med att markera vem som står i centrum ;-) Perfekt för bruden som kanske gillar lite mer klass på saker än enbart billigt bling bling. Helt klart värt slanten! Jag kommer nog dessutom att bära detta lite på bröllopsdagen/ kvällen som en rolig grej; speciellt då det bara står ”Bride” och inte ”Bride to be”. Så pass snyggt tyckte jag det ändå va. Rekommenderar denna produkt!
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Hector
  för 5 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  riktig bra
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Ida
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Ok
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Är det dags att planera möhippan? Pimpa upp den blivande bruden med den snyggaste accessoaren. Hon kommer garanterat att känna sig som en prinsessa när slöjan kommer att fladdra i vinden när hon spatserar fram längst stadens gator.  

Diadem Med Slöja Bride är ett läckert diadem i metall med texten "Bride" fäst uppe på toppen. Diademet har en vit slöja i tyll som mäter 50 cm och är i onesize. 

Onesize.