diadem-med-sloja-bride-74244-1

Diadem Med Slöja Bride

99 kr

Välj variant:

 • Sofia
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Såå himla fint diadem! Ser och känns lite mer exklusivt än vad jag hade förväntat mig och speciellt i jämförelse med många andra ”Bride/ Bride to be” diadem/ tiaran. Slöjan får en fin ”båge” baktill och ligger inte platt på huvudet; vilket jag gillar. Du kan som forma den lite. Lite retro-vibbar på slöjan. Och diademet är snyggt diskret, men gör ändå jobbet med att markera vem som står i centrum ;-) Perfekt för bruden som kanske gillar lite mer klass på saker än enbart billigt bling bling. Helt klart värt slanten! Jag kommer nog dessutom att bära detta lite på bröllopsdagen/ kvällen som en rolig grej; speciellt då det bara står ”Bride” och inte ”Bride to be”. Så pass snyggt tyckte jag det ändå va. Rekommenderar denna produkt!
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Ida
  för 3 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Ok
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Jenny
  för 3 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Den finaste blivande brud slöjan jag sett. Känns lyxig och satt på kanonbra hela dagen inkl havsbad och SUP.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Är det dags att planera möhippan? Pimpa upp den blivande bruden med den snyggaste accessoaren. Hon kommer garanterat att känna sig som en prinsessa när slöjan kommer att fladdra i vinden när hon spatserar fram längst stadens gator.  

Diadem Med Slöja Bride är ett läckert diadem i metall med texten "Bride" fäst uppe på toppen. Diademet har en vit slöja i tyll som mäter 50 cm och är i onesize. 

Onesize.