dirtwater-fox-exotic-79454-1

Dirtwater Fox Exotic

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

från 

19,90 kr

Om du letar efter något nytt, kul och spännande att släcka törsten med har du hittat helt rätt. Den här varianten av Dirtwater Fox kommer med exotisk smak som tar med smaklökarna på ett riktigt äventyr – något du måste testa! 

Fox Exotic är fullproppad med smaken av exotiska frukter. Redan vid första klunken dras du tillbaks till sommaren, till värmen och till solstolen. Tja, i sinnet i alla fall. En riktigt fruktig och fräsch favorit som sätter guldkant – eller sommarkant – även på de gråaste av dagar.

Fox Exotic är en ekologisk och koffeinfri läsk. Dessutom skippar vi färgämnen och tillsatser. Bra va? Vi vet. Räven är ett listigt och klokt djur som väljer att gå sin egen väg. Färgämnen och konserveringsmedel är bortvalda, Här samsas istället ekologiskt socker, frukt- och bäraromer, citronsyra med vatten och kolsyra. 

  • Innehåll: 25 cl
  • Välj mellan 1-pack eller 24-pack 
Ingredienser: Kolsyrat vatten, ekologiskt socker från eu-jordbruk, naturlig exotiskfruktarom surhetsreglerande medel (citronsyra). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 79454

Näringsdeklaration

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar