Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Herrdräkter > Disco Kostym Orange Maskeraddräkt
Visa större bild

Tillbehör

Disco Kostym Orange Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Färdas tillbaka till det glammiga 70-talet iförd den här supersnygga discokostymen! Kostymen fullkomligen skriker 70-tal och den passar perfekt tillsammans med ett par coola brillor och ett par svarta platåskor. Tänk John Travolta i Saturday Night Fever! 

Disco Kostym Orange Maskeraddräkt inkluderar en kostymöverdel och ett par byxor. Både kostymöverdelen och byxorna går i en snygg, orange nyans. Överdelen är rak och rymlig. Den har en stor krage, en silverfärgad knapp och 2st dekorationsfickor i form av lock på framsidan. Inuti finns en fastsydd västframdel med 2st små, silverfärgade knappar. Byxorna är av en enkel, vid modell med en resår i midjan och utsvängda ben. Skjortan, hatten och skorna ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33389 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle